Behandlinger

High Power Q-Switched YAG Laser har den nyeste og mest effektive teknologi til at fjerne tatoveringer på det danske marked. Den er mere effektiv og kraftigere end den almindelige anvendte Q-Switched Laser. Det giver et flottere slutresultat med færre behandlinger.

At fjerne tatoveringer foregår ved, at højt intensivt lys rettes mod tatoveringen og går fra overhuden (epidermis) til underhuden (dermis), hvor farven nedbrydes til micropartikler. De små micropartikler renses og transporteres væk via vores lymfesystem.

Det er individuelt hvor mange behandlinger, det kræver for at fjerne en tatovering.

Der er mange faktorer, der spiller ind som:

  • Hvor på kroppen tatoveringen sidder
  • Hvor meget pigment/blæk, tatoveringen indeholder
  • Er tatoveringen lavet af en professionel eller en amatør
  • Hvor godt du respondere på laser
  • Er der dannet arvæv i huden, efter tatoveringen er blevet lavet
  • Hvor gammel tatoveringen er
  • Hvordan tætheden af blækket er i huden


I gennemsnit siger man  6-12 behandlonger. Når du modtgaer den sidste behandling, kan der gå 1- 2 år, før at de sidste blækpigmenter er ude af kroppen og du har dit endelig resultat.
Behandlingen går ret hurtigt og vi sørger for at køle tatoveringen ned imens, vi behandler dig 

 

FJERNELSE AF SORT TATOVERING

De fleste tatoveringer domineres af sort farve. Sort farve er normalt lettere at fjerne end andre farver. Det antal behandlinger som kræves, afhænger af farvestoffes kvalitet, og farvens koncentration under huden. Hjemmelavede amatør tatoveringer er normalt hurtigere at fjerne end de professionelle.

Gamle tatoveringer (mere end 15 år) kan kræve flere behandlinger idet farvestoffet med tiden er trængt længere ned i vævet end oprindeligt. Helt nye tatoveringer er svære at fjerne, da huden kan reagere kraftigt pga. farvestoffet i tatoveringen står meget koncentreret.

 

FJERNELSE AF FARVET TATOVERING

Farvelagte tatoveringer kræver normalt lidt flere behandlinger end de helt sorte. Enkelte farvenuancer, såsom lilla, blå, grøn og hvid kan aldrig med sikkerhed fjernes helt, dog har gul og hvid tendens til at forsvinde af sig selv med tiden.


Bivirkninger

Behandlingen kan efterlade huden med nogle små overfladiske sår, som med let pleje, heler i løbet af 5-14 dage

Efter en behandling kan der ofte ses rødme og hævelse på området,. I nogle tilfælde kan laserbehandling frigøre histamin, som kan resultere i kløe på det laserbehandlede område. Dette kan hjælpes ved at tage en antihistamin. Andre bivirkninger kan være vabler, og det vigtigt at man ikke piller i dem, da dette kan give arvæv.