Permanent hår reduktion - smertefri

Er du træt af at skulle barbere dig, eller har du bare uønsket hårvækst? Så kan vi hjælpe dig med at komme dette til livs - smertefrit.

SHR - Super Hair Removal (Permanent hår-reduktion med Laser)

SHR er den nyeste teknologi indenfor permanent hår-reduktion med Laser. SHR er uhørt innovation, og repræsenterer et gennembrud indenfor den aesthetiske teknologi til behandling af uønsket hårvækst, helt smertefrit. Vi anbefaler denne behandling til dem, som vil have en smertefri behandling, dem som godt kan lide at være i solen, da det ikke er et must at holde sig fra solen i behandlingsforløbet, og til dem som har lysere hår.

Før behandlingen skal du til en konsultation ved vores specialuddannet personale. Alle SHR behandlinger bliver udført af en specialuddannet IPL/Laser terapeut under lægeansvar.

SHR er et State-of-art system/ behandling som er specielt designet til at fjerne uønsket hårvækst hurtigere og mere komfortabelt end nogen sinde før. SHR er uhørt innovation og repræsenterer et gennembrud indenfor teknologien til behandling af uønsket hårvækst helt smertefrit.

Smerte fri hår fjerning SHR behandler fjernelse af uønsket hår med de samme resultater som et laser system på en medicinsk klinik, men uden den samme risiko for bivirkninger. Systemet virker ved sikkert og skånsomt, at opvarme dermis (underhuden) til en temperatur der beskadiger hår folliklen, og forhindre genvækst, samtidig med ikke at skade det omkringliggende hud, eller leverer en ubehagelig høj energi.

Hårfjerning "in Motion" 
SHR er et helt unikt system på grund af at den smertefrie proces udføres med en "in motion" teknologi, hvilket betyder at man under behandlingen konstant bevæger applikationen over huden, hvorved man undgår de traditionelle problemer med at overse / glemme små områder.

Den komplette dækning af området betyder glatte ben, arme, ryg, ansigt og uden smerte. Nogle kunder sammenligner endda behandlingen med en "Hot Stones" massage.

Sikker for alle hudtyper hele året rundt.
 SHR behandling er egnet til alle hudtyper, inklusiv hud som har været udsat for sol. SHR er en sikker og effektiv teknologi hele året rundt, selv efter du allerede har fået noget sol, eller når huden er helt tør pga. kulde.

Hvordan virker det

Hår gennemløber 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase.
Der opnås varig hårreduktion af mørke hår som er i vækstfase, men alle hår er ikke i samme fase på samme tid, og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang.

Derfor kan alle hår heller ikke fjernes fuldstændig, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat.

Før behandlingen

  • Hårene må ikke plukkes med pincet eller vokses 1 måned før behandling.
  • Hårene skal skrabes af 1–3 døgn for behandlingen.

Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen, og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen.
Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Efter behandlingen

Huden kan være lidt rød, og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.
Du kan se alle hårene efter behandlingen. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser ca. 0,1 mm pr døgn.

For mere information eller bestilling af en gratis forundersøgelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os.