Om maskinen

DU FÅR MERE UD AF HIGH POWER Q-SWITCHED LASER FREM FOR ALMEN Q-SWITCH

Q-Switched er en teknologi hvor man opnår energiske korte impulser fra en laser, hvor laser lyset opbygges via en resonator. Teknikken anvendes hovedsagelig til generering af, nanosekund -pulse  med høj energi og spidseffekt. Jo højere energi, og spidseffekt Q-switched laser kan genererer, jo bedre resultat opnås. Da det er denne energi og spidseffekt, som absorberes af tatoveringen. Hermed splintres farvepartiklerne til små partikler, som kroppen selv kan skille sig af med.

Man har i mange år, med god effekt, anvendt den almindelige Q-Swiched Laser -teknologi til fjernelse af tatoveringer. 

Effekten fra lasere varierer dog meget. I forhold til laser systemets kapacitet og kvalitet. Et område hvor pris og effekt altid vil gå hånd i hånd, både når det kommer til antal behandler og slutresultatet.

HIGH POWER Q-SWICHED LASER FRA ALMA LASERS – DEN ENESTE HIGH POWER Q-SWITCHED LASER PÅ MARKEDET!

Alma Lasers er anerkendt og berømt i verden, for altid at stå i spidsen, når det gælder viden og udvikling af laser teknologi.

Alma Lasers Producerer avanceret medicinsk udstyr til hospitaler og lægeklinikker i mere end 50 lande verden over!

High Power Q-switched laser har en væsentlig høj effekt og leverer en dobbelt mængde energi, i form af multiple pulse. I modsætning til en enkelt puls- enhed som kendes fra de almindelige Q-switched lasere. Via multiple pulse opnås en højere spidseffekt, med maksimal spot størrelse, hermed kan fjernelsen af en tatovering ske hurtigere og mere effektivt.

 

Harmony xl maskine 293x575

Læs også om: