Q&A

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL DER TIL FØR TATOVERINGEN ER VÆK?

Antallet af behandlinger afhænger af flere ting. Hvor gammel tatoveringen er, hvor den sidder, hvilken farve den har, str. på tatovering,  mm. Normalt skal der 3-7 behandlinger til at fjerne en ren sort tatovering.Tatoveringer med farver kræver ca. 6–12 behandlinger. Der skal miminum gå 6 uger imellem hver behandling. 

KAN EN TATOVERING FJERNES HELT?

Normalt kan en sort tatovering fjernes 100 %. Dog kan nogle farver, som f.eks. grøn og blå være vanskeligere at fjerne. Vi bruger en af de bedste, kraftigste og mest effektive laser, der er. 

GØR DET ONDT AT FÅ FJERNET EN TATOVERING?

Ja ! Hudfølsomhed varierer fra person til person, men det gør ondt. Man kan bedst sammenligne det med at få et smæk med elastik imod huden. Behandlingen varer ofte kun 1-10 min og er til at klare. Nedkølningen af huden vil tage toppen af smerten. Nogle vil føle en varme og let brændende fornemmelse efterfølgende. 

KAN JEG FÅ MIN TATOVERING BLEGET, SÅ DER KAN LAVES EN COVER-UP TATOVERING?

Ja, efter at lasermaskiner er blevet så effektive, anbefaler flere tatovører at få en blegning af tatoveringen inden et cover-up. På denne måde undgår du, at man stadig vil kunne se dele af den gamle tatovering. Dermed har du større frihed til at bestemme et nyt motiv. Dette kræver kun 2-3 behandlinger.

KAN MAN FÅ ALLERGISKE REAKTIONER?

I processen hvor blækket nedbrydes til små partikler, kan kroppen danne histamin, som kan give allergiske reaktioner i form af rødme og kløe. Dette modvirkes ved at indtage et antihistamin.

HVEM KAN IKKE BEHANDLES?

Gravide og ammende behandles ikke. Diabetiker, folk med dårligt blodomløb og dårligt immunforsvar skal tage deres forbehold.

FÅR MAN AR? 

Det er yderst sjældent, at man får ar efter behandling med High Power Q-Switched laser. Denne risiko kan nedsættes til et minimum ved, at følge de udleverede råd om efterbehandling. Man kan risikere at få en hypopigmentering (afblegning) i forbindelse med at tatoveringen fjernes. Denne hypopigmentering vil forsvinde med tiden. Alma Lasers teknologi sikrer en fuldstændig kontrolleret behandlingsdybde, som altid gradvist fjerner tatoveringens farve fra hudoverfladen og nedefter. Det minimerer markant risikoen for arvævsdannelse.

HVAD SKAL JEG GØRE INDEN MIN BEHANDLING?

Barber området inden behandling.

Husk at bruge en solfaktor 50 på det område der skal behandles ca. 3-4 uger før behandling.